Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Maxima. Ми взірвемо світ любов’ю. Коллекционный альбом. (Мы взорвем мир любовью) На появу цієї платівки чекали ще відтоді, як у 2006-му році ефіри радіо та ТБ буквально розірвала пісня "У раю". І не виникало сумнівів, що Maxima не тільки зможе завоювати гідне місце на сцені, а й стане одним з провідних українських проектів. Власне, саме це тепер і відбувається. Гарний вокал, цікаві аранжування, осмислені тексти, не обділені почуттям гумору, якісний запис – все в наявності. Відчуття таке, що Максима першою ж платівкою ставить на меті не тільки голосно заявити про себе в Україні, а й спробувати свої сили за її межами. У всякому разі, і насиченість музичного супроводу, і сама манера виконання свідчать про, так би мовити, європейський рівень ставлення до роботи. Ну а великі творчі амбіції, коли вони небезпідставні, завжди працюють лише на користь справі – і тому, що слухач отримує більш якісний продукт, і тому, що колегам по цеху, в результаті, теж доводиться підвищувати власну планку. Зрештою, чим якісніша музика – тим цікавіше нею перейматися і слухачам, і музикантам, чи не так? Приємно бачити, що Maxima, створюючи однозначно популярну музику, не витрачає сили на надто відверті "форматні" поступки – завдяки такому ставленню межі комерційного поля стають менш визначеними. І це добре. Жанр: Рок и альтернатива/ Поп рок Рік видання: 2008 Якість: MP3 Бітрейт аудіо: 320 кб/с Тривалість: 43:10 хв. Розмір: 91 Мб. Трек-лист: 1. Живі та здорові 2. Ми взірвемо світ 3. Зима, весна, літо, осінь 4. У раю 5. Сильніше звук 6. Чотири стіни 7. Золота й небесна жінка 8. Дві душі 9. Поцілуй мене ніжно 10. Колискова 11. Мій дім – моя фортеця 12. Новорічна Скачати: Зеркала будуть через 15хв! Завантажити по треках (letitbit.net): 01. Живі та здорові.mp3 02. Ми взірвемо світ.mp3 03. Зима, весна, літо, осінь.mp3 04. У раю.mp3 05. Сильніше звук.mp3 06. Чотири стіни.mp3 07. Золота й небесна жінка.mp3 08. Дві душі.mp3 09. Поцілуй мене ніжно.mp3 10. Колискова.mp3 11. Мій дім - моя фортеця.mp3 12. Новорічна.mp3 + covers.rar Завантажити по треках (upload.com.ua): 1. Живі та здорові 2. Ми взірвемо світ 3. Зима, весна, літо, осінь 4. У раю 5. Сильніше звук 6. Чотири стіни 7. Золота й небесна жінка 8. Дві душі 9. Поцілуй мене ніжно 10. Колискова 11. Мій дім – моя фортеця 12. Новорічна + covers.rar Завантажити архів: Maxima.-.My.vzirvemo.svit.2008.MP3
Ми взірвемо світ любов'ю Слова: Maxima Музика: Maxima Погляд без наївності, Як стріла Амура. Двісті двадцять взаємності - Це ще не напруга, Бо ми взірвемо світ, Розлетиться атомами І нехай для всіх Будем винуватими. Закупорені почуття Рвуться на свободу, Динаміт плюс вогонь - В серцях утворили бомбу. Ми взірвемо світ любов'ю, | Розлетиться атомами | І нехай для всіх | Буде вируватими. | (2) Без жалю душею Розпочався бунт, Разом із тобою Тільки зараз, тут. Ми взірвемо світ любов'ю, | Розлетиться атомами | І нехай для всіх | Будем винуватими. | (2) Ми взірвемо світ любов'ю...
Сильніше звук Слова: Maxima Музика: Maxima Ти стаєш за пульт повелитель ритму, Дискотека - культ, шлю тобі молитву, А ти мені вмикаєш сильніше звук. Крутиться вгорі куля кришталева, Ти - діджей король, а я - королева, Для мене ти вмикаєш сильніше звук. Приспів: Сильніше звук! Сильніше звук! Сильніше звук! Сильніше звук! У тебе карі очі, в мене - голубі. Хоч на хвилинку вимкни звук - кажу тобі Та чую: ла-ла-ла-ла, "Сильніше звук!" Потиски долонь, різні ми з тобою, Мов крига і вогонь, ти крутиш головою, Колонки трохи стиш. Чого тремтиш? Слухаєш Роксет, у ритмах заблукавши, З позичених касет, їх переписавши. Навіщо ти вмикаєш сильніше звук? Приспів. Юний меломан, музикою повен, В кохання океан понесе наш човен, Шалений серця стук, сильніше звук. Ти чуєш? Приспів. Карі очі й голубі. Хоч на хвилинку вимкни звук - кажу тобі Та чую... Сильніше звук, ти чуєш? Сильніше звук, чуєш? Сильніше звук!
У раю Слова: Maxima Музика: Maxima Не може пісок Посипатись вгору І сонце не зійде Там, де заходить. Ми не повернемся У вчора, Вчорашні помилки Мене не підкорять. Погане закопано Назавжди І я про нього вже Не згадаю. Давай проживемо Цей день на світі Так, неначе ми у раю... У раю... Життя одне - Це відрізок часу І марність сюди Не можна віднести, Якщо сьогоднішній День я розтрачу, - Можливо останню Сторінку закреслю. Мій світ без образ, Тебе я в ньому вітаю. Давай проживемо Цей день на світі Так, неначе ми у раю... У раю... Я так боюсь розчарування За те, що змінюється погляд І закриваються чекання, І викривляється світогляд. Мій Бог, Ти зі мною завжди, Я знаю... Давай проживемо Цей день на світі Так, неначе ми у раю... У раю... (3)
Ми взірвемо світ Погляд без наївності Як стріла Амура Двісті двадцять взаємності Це ще не напруга Приспів: Бо ми взірвемо світ Розлетиться атомами І нехай для всіх Будем винуватими Закупорені почуття Рвуться на свободу Динаміт плюс вогонь в серцях Утворили бомбу Приспів: (2) Ми взірвемо світ любов’ю Розлетиться атомами І нехай для всіх Будем винуватими Без жалю душею Розпочався бунт Разом із тобою Тільки зараз й тут! Приспів (2)
Зима, весна, літо, осінь Зриває паровозний гудок з повітря твій шум Я не відправлю листа, але напишу Напишу, що я сьогодні щаслива Нехай для когось це буде диво Але не диво що є... Приспів 1: Зима, весна, літо, осінь І їх весь час по колу носить Зима, весна, літо, осінь І їх весь час по колу носить Зриває дощ з повітря спеку Вмиває землю і рідну і далеку Нехай вона заблищить всіма скарбами світу Але для когось це всього-на-всього літо А ще є... Приспів 2: Зима, весна і осінь І їх весь час по колу носить Зима, весна, літо, осінь І їх весь час по колу носить Приспів 1 (2)
Живі та здорові У когось мрія стати суперменом Щоб підніматися високо до зірок А хтось хоче бути барменом І заробляти чайових шматок Приспів: Ей, на-на-на Ким будеш ти? Ким стану я? А-я-я-я... Аби ми просто були Були живі та здорові Багаті і добрі Розумні і сильні Красиві і стильні У когось мрія перейти пустелю Щоб відшукати найцінніший скарб Комусь достатньо пари коктейлів На дні яких знаходять свій край Приспів (2)
У раю Не може пісок посипатись вгору І сонце не зійде там, де заходить Ми не повернемся у вчора Вчорашні помилки мене не підколять Погане закопано назавжди І я про нього вже не згадаю Давай проживемо цей день на світі Так неначе ми у раю... Життя одне, це відрізок часу І марність сюди не можна віднести Якщо сьогоднішній день я розтрачу Можливо останню сторінку закреслю Мій світ без образ Тебе я в ньому вітаю Давай проживемо цей день на світі Так неначе ми у раю... Я так боюсь розчарування За те, що змінюється погляд І закриваються чекання І викривляється світогляд Мій Бог - ти зі мною завжди Я знаю Давай проживемо цей день на світі Так неначе ми у раю...
Сильніше звук Ти стаєш за пульт Повелитель ритму Дискотека - культ Шлю тобі молитву А ти мені вмикаєш Сильніше звук Крутиться вгорі Куля кришталева Ти діджей-король, А я королева Для мене ти вмикаєш Сильніше звук Приспів: Сильніше звук Сильніше звук У тебе карі очі, в мене - голубі Хоч на хвилинку вимкни звук, - кажу тобі Та чую ла-ла-ла-ла Сильніше звук Потиски долонь Різні ми з тобою, Мов крига і вогонь Ти крутиш головою Колонки трохи стиш Чого тремтиш? Слухаєш Roxette, У ритмах заблукавши З позичених касет, Їх переписавши Навіщо ти вмикаєш Сильніше звук? Приспів Юний меломан Музикою повен В кохання океан Понесе нас човен Шалений серця стук Сильніше звук Ти чуєш?.. Сильніше звук! Приспів